За нас
 
ЗА ФИРМАТА

Фирма Барон ООД - Хасково включва в дейността си няколко сфери:


директен внос, продажба и отдаване срещу процент на детски клатушки работещи с монети, кран машини за хващане на плюшени играчки, монетни машини за топчета и капсули, машини за стикери и татуировки, консумативи за тях, надуваеми батути и пързалки, влакчета, оборудване за детски кътове и центрове, външни детски площадки, пързалки, катерушки, обезопасителни настилки, модулни плейграунди, меки играчки и много други атрактивни за децата продукти. Ние изготвяме индивидуален проект и го съобразяваме с вашите изисквания, вашите размери на помещението и вашият бюджет. Независимо дали искате малък детски кът или цялостно обзавеждане на детски център ние можем да ви помогнем. Всички наши детски кътове, модулни съоръжения и конструкциии за катерене са произведени от най-безопасни материали, лесни за почистване и поддръжка, меки, интересни, удобни и безопасни за децата.


* директен внос и продажба на екзотични материали и продукти от Далечния изток като бамбукови пръчки (различни диаметри), тръстикови покриви, панели за покриви и чадъри от изсушени палмови листа, мебели от бамбук, градински мебели от естествен и изкуствен ратан. Изпълняваме проекти за обзавеждане на заведения и хотели, предлагаме изкуствени палми и дръвчета и др. Цените на предлаганите стоки нямат конкурентни на нашия пазар. Тези продукти придават неповторима екзотика и могат да се използват за декорация на летни градини, заведения на открито, в хотелски комплекси и др.

* директен внос и продажба на материали за строитeлството: гранити, плочки, врати и др.

 

***

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Ако сте собственик на кафе, бар, магазин, търговски или детски център и разполагате със свободно място, което може да превърните в развлекателен кът, не се колебайте да се свържете с нас!!! Ще се радваме да сме във ваша полза и заработим заедно.

 Предлагаме Ви  богат каталог от детски монетни и надуваеми съоръжения и много други атрактивни и доходоносни продукти, единствени на нашия пазар.

С разнообразните и атрактивни съоръжения на БАРОН ООД правите децата щастливи и печелите!

Възползвайте се от атрактивното предложение - по този начин Вие само печелите:

  • Превръщате търговския си обект в атрактивно и предпочитано място от децата и техните родители.
  • Увеличавате приходите от вашия бизнес, тъй като случайните, но доволни посетители се превръщат в постоянни ваши клиенти.
  • Като наш партньор получавате процент от приходите.

   

 Защо ние: 

 

Защото ние  единствено предлагаме разнообразни и безопасни детски съоръжения за забавление и оборудване според всички изисквания. Всички наши продукти имат необходимите сертификати за произход, качество и безопасност.

Защото при нужда наш екип е винаги на ваше разположение.

Защото ние имаме партньори и връзки с фирми от цял свят и можем да ви предложим последните нови продукти, излезли на пазара.

Защото ние работим добре и вие ще печелите добре!!!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!!!

  

***

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад.

Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад,  е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон.

Доставките извършваме с куриерска фирма Еконт и нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка. Начините за плащане са:

1. по наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиния вариант, защото спестявате такса за наложен платеж. 

или

2. с наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите, от Еконт Експрес за платената стока служи като фискален касов бон. Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

За стоки, които в момента не са на склад, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. Обикновено този срок е около 60 дни.

  

***

 

НАШИ КЛИЕНТИ

За времето от 2005 год., от както започва да се занимава основно с горепосочените  дейности до сега, нашата фирма има вече многобройни клиенти от цялата страна. Тук може да видите някои от нашите партньори и изпълнени проекти.

 

 
Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.baronbg.com/ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с приложена 20% отстъпка от цената на куриерската доставка). Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.baronbg.com/), като за подготвените от Вас пратки Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% отстъпка за всяка куриерска пратка, по която сте платец.